martes, 28 de octubre de 2008

Artículo de colaboración en LA BRÚIXOLA de Valencia





Revista de la Asociación Cultural LA BRÚIXOLA en la Avenida Blasco Ibáñez, nº 142 - Pta 50 en 45022 - Valencia / bruixola@ono.com
Publicación BRÚIXOLA-23 (Octubre-Noviembre-Diciembre 2008)
Portada: Ramón
Texto en Castellano y fotografía del autor
Traducción al Valenciano: Jaume Ferrà
Asistencia técnica: Enric Simó

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Mis felicitaciones amigo Juanjo por tus galardones con el blog. Hacía tiempo q no te dedicaba unas palabras y aquí me tienes de nuevo. No he podido leer el artículo por no estar en castellano, pero cuando tenga más tiempo, intentaré leerlo haber qué entiendo...

Salud!

Anónimo dijo...

Agraït col·laborador ens ha congratulat molt la teua atenció. Però el més important és que tenim que organitzar l´excursió per quan tu cregues convenient. Te que ser per a un diumenge. Tant es val que siga a novembre com desembre. El que tingués lliure. Sols demanem un requisit, que ho confirmes màxim 21-18 dies, per tal de fer un full i enviar-lo als socis i simpatitzants. La TURIA i alguna que altra revista necessiten 15 dies d´antel.lació per la seua publicació.

Amb la meua amistat. Rafel Sena

Anónimo dijo...

Juan, o millor Joan, he llegit amb atenció l'article de La Brúixola i m'ha agradat molt. Està l'estil de caminatas, amb molt bona documentació; la necessària per a un caminant que vol drisfrutar del camí, gaudir del paisatge i conéixer un poc de la història que es desenvolupà en eixe entorn i que ha deixat la seua emprenta humana. És conserven totes les peculiaritats de l'autor del blog en la descripció de colors, formes, vegetació característiques de la ruta que es segueix baix els "girs propis" de la nostra llengua.
Felicitar-te una vegada més per la teua tasca i els teus èxits i reconeixements, que estic segur que continuaran augmentant. Bé, ja parlarem.

Teresa Vargas Feria dijo...

Juan J.
Lastima ,no entiendo ese Castellano
pero me alegra que publiquen tus
conocimientos tan valiosos .

Desde Orlando Florida.
Felicitaciones.

Teresa Vargas F.

Juan José Carrasco Lozano dijo...

Hola Alfonso:
Te he enviado el texto en castellano para que puedas leerlo. Espero que te guste.
Un fuerte abrazo.

Juan José Carrasco Lozano dijo...

Amigo Rafel:
Muchas gracias por tus palabras y comentario recibidos. Siempre es un placer colaborar con LA BRÚIXOLA.
Un abrazo.

Juan José Carrasco Lozano dijo...

Querida Teresa:
Siempre ´estás ahí´como fiel lectora y seguidora que eres. Me honras con tu atención y comentarios. Te envío el texto en castellano.
Un caluroso abrazo.

Juan José Carrasco Lozano dijo...

En Josep, muchas gracias por tus palabras, que te agradezco.
Hasta pronto y un fuerte abrazo.